Una, i prou – Concurs SCT

  • SCROLL_transit3

Amb el concepte «Una i prou» estem apostant per la identificació amb el públic. És una expressió que diu tothom. A més, a les diferents peces de campanya, s’utilitza dins de diferents frases que es diuen molt freqüentment com per exemple: «Una i prou, que avui condueixo jo», «Una i prou, que he vingut amb moto», «Una i prou, que no me la vull jugar».

«Una i prou és prou per tenir un accident» és un claim que resulta atractiu, fàcilment memorable i viral perquè és un joc de paraules que sorprèn i que fa reflexionar sobre una actitud establerta i que tothom creu que és inofensiva.

Volem que, amb aquest missatge, la gent realment prengui consciència, que tinguin por i que vegin les conseqüències del què pot passar quan, «innocentment» beuen o prenen alguna droga o estupefaent. Tot i que sigui «una i prou».